Op 14 september 1980 zag Oscar Kazàn het levenslicht. Als oudste zoon van entertainer en presentator Hans Kazàn, kreeg hij het reilen en zeilen van de showbusiness al van jongs af aan mee.

Nadat Oscar naar een voorstelling was geweest in Londen, wist hij het zeker; ook zijn toekomst lag in de wereld van het entertainment. Dat het een illusieshow moest worden, was Oscar al snel duidelijk. Zijn vader had namelijk al een hele verzameling magische kisten en kasten in de schuur staan. Tijdens de vakantie dook Oscar samen met zijn jongere broer Renzo de schuur in om deze illusies te ontdekken.

Al gauw kwamen Oscar en Renzo er achter dat het aan vrouwelijke charme ontbrak. Gelukkig ontmoette Oscar dezelfde dag Mara op dansles en vroeg haar of zij doormidden gezaagd wilde worden. Ze zei ‘ja’, en Magic Unlimited was geboren.

Jongste illusionist ter wereld

Al gauw kreeg Magic Unlimited haar eerste optredens en braken zij nationaal én internationaal door. In 1998, toen Oscar Kazàn slechts 17 jaar was trad hij samen met Magic Unlimited meermaals op in Las Vegas. Hier werden zij toen gekroond tot de jongste illusionisten ter wereld en werden hun shows in heel Amerika op televisie uitgezonden.

Oscar Kazàn op televisie

Oscar, Renzo & Mara timmerden hard aan de weg met hun illusieshow Magic Unlimted. Ook in Nederland werden meerdere televisieseries gemaakt waarin zij hun trucs lieten zien. Snel daarna volgden internationale TV series, die onder andere uitgezonden zijn in China, Japan en Spanje.

Ook werd Oscar, samen met zijn team veelvuldig gevraagd voor gastoptredens bij diverse nationale en internationale televisieshows. Zo is Magic Unlimted een regelmatige gast bij het de Franse TV show ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ en het Duitse programma ZDF Fernsehgarten.

Oscar Kazàn als presentator

Al op jonge leeftijd was Oscar gefascineerd door het radiomaken en knutselde hij als kind zijn eigen radioshows in elkaar. Op latere leeftijd heeft Oscar zijn passie voor de radio kunnen waarmaken bij verscheidene radiostations in Nederland.

Privéleven Oscar Kazàn

Oscar woont samen met zijn verloofde Bregje in het Spaanse Marbella. Samen hebben zij een dochter Skyler, die in 2016 geboren is. In het voorjaar van 2019 verwachten Oscar en Bregje een eeneiige tweeling.

Dat het entertainment virus besmettelijk is, moge duidelijk zijn. Ook Oscars vriendin Bregje is inmiddels werkzaam in de showbusiness. Zij verzorgt sinds enkele jaren het management en impresariaat van Magic Unlimited.

Oscar Kazàn