Magic Unlimited

Al meer dan 20 jaar is Oscar Kazàn één van de gezichten van de illusieshow Magic Unlimited.

Met deze illusieshow treedt Oscar over de hele wereld op en heeft hij samen met Renzo & Mara vele internationale successen geboekt. In Nederland is Magic Unlimited een zeer geliefde show die jaarlijks langs de Nederlandse theaters tourt.

Ook op evenementen, gala’s en jubilea wordt hun act veel geboekt. Met hun op maat gemaakte show weten de drie illusionisten  keer op keer een wow-effect te creeëren.

Magic Unlimited

Evenementen

U kunt Magic Unlimited boeken voor uw event of andere gelegenheid. Met hun spectaculaire acts weten Oscar, Renzo & Mara uw gasten verwonderen. Kortom, een optreden van Magic Unlimited is er één waar men nog lang over napraat.

Theatershow

Uiteraard kan Magic Unlimited ook geboekt worden voor een avondvullende theatershow. Wonderlijke acts, verbluffende illusies en een mix van eigentijds variëté maken deze show een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Televisie

Oscar, Renzo & Mara zijn regelmatig te zien bij diverse nationale én internationale tv-programma’s. Met hun illusieshow verzorgen zij onder andere gastoptredens. Natuurlijk is het ook mogelijk om Magic Unlimited te boeken voor een tv-special of serie.

Boekingen

Wilt u de illusieshow van Magic Unlimited boeken? Dan bent u hier aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op, of bezoek voor meer informatie de website.

E-mail: info@oscarkazan.com
Telefoon: +34 673 69 85 93

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.